Over ons

en onze locaties

In Ede hebben wij vanaf 2013 de inloop-, dagactiviteiten en arbeidstraining voor mensen met een psychische kwetsbaarheid van Pro Persona en Eleos voortgezet.
We werken nog steeds goed samen. Ieder vanuit zijn eigen expertise. Er wordt gewerkt vanuit een herstelgerichte benadering waarbij de klant centraal staat.

We werken in Ede onder de nieuwe naam ‘Scala’. Dit betekent in het Italiaans ‘trap’ wat staat voor ontwikkeling – stappen zetten om verder te komen, je doel te bereiken, werk te vinden! Vanuit onze locaties in Ede werken we met een enthousiast team van traject- en activiteitenbegeleiders.
Ons ambulante team bedient zowel gemeente Ede als de andere gemeenten in de Foodvalley.

Wij zijn onderdeel van Nieuwland Werk Taal Zorg, een landelijk erkende zorginstelling en re-integratiebedrijf. Al meer dan 30 jaar actief met diverse locaties in West- en Midden-Nederland. 
Voor meer informatie, zie: www.nieuwlandwtz.nl

Onze locatie aan de Stationsweg is gevestigd in een authentieke villa aan de rand van Ede centrum. Het is een bruisende locatie waar activering en inloop centraal staat. Mensen zijn welkom voor sociale contacten en ontmoeting, maar ook voor georganiseerde activiteiten zoals gezond koken, houtbewerking, keramiek, ICT en productiewerk.

Op locatie De Riethorst aan de Willy Brandtlaan in Ede runnen wij het personeelsrestaurant van Pro Persona. Onder begeleiding verzorgen deelnemers dagelijks de lunch en worden cateringsopdrachten uitgevoerd.